BEZOEK
VAN EEN DAG

Zonder reservatie

Deel deze pagina
Twitter Facebook Google + Email

Voorstelling

Ons spektakelparcours laat u een boeiend universum ontdekken!
Beleef een buitengewone ruimte-ervaring.

Aan de hand van een audiogids ontdekt u de thema’s van onze verschillende zalen. De geschiedenis van de verovering van de ruimte, voorwerpen die we dagelijks gebruiken en die werden ontworpen door middel van de ruimtetechnologieën, schaalmodellen … Bovendien bezoekt u ons planetarium en gebruikt u de moonwalk/marswalk XP. Tot slot geniet u van onze tijdelijke tentoonstellingen en ons parcours in open lucht.

De tarieven raadplegen

Activiteiten

Zonder reservatie
spektakelparcours

Spektakelparcours

Duik in het dagelijkse leven van de astronauten! Herbeleef de belangrijkste momenten van de verovering van de ruimte! Aan de hand van een audiogids ontdekt u onze verschillende thematische zalen.

Moonwalk/Marswalk XP

Moonwalk/ Marswalk XP

Ontdek wandelen gewichtloos door u te verplaatsen aan de hand van onze maanstoel uitgerust met een virtual reality mask.

Space Show

Space Show

Aan het einde van het bezoek ontdekt u onze dynamische 5D-cinema en geniet u van een buitengewone visuele en zintuiglijke belevenis.

Planétarium

Planetarium

Projectie van een film over de ruimte op de koepel van ons planetarium. Ons Universum heeft binnenkort geen geheimen meer voor u!

Exposition "Vers la Lune avec Tania"

De tentoonstellingen

Ontdek onze tijdelijke thematische tentoonstellingen. Wij bieden gevarieerde thema’s aan zodat de ruimte geen geheimen meer heeft!

Space Heroes

Space Heroes

U kruipt alleen, met uw gezin of met vrienden in de huid van een Space Hero. Dit rollenspel op tablet speelt zich buiten af.


Openingstijden

OPENINGSDAGEN

Wij zijn vandaag open van 10u tot 16u

  • Open van 10u tot 16u
  • Open van 10u tot 17u
  • Gesloten / Volzet