Activiteiten

SPACE HEROES

U kruipt alleen,met uw gezin of met vrienden 
in de huid van een Space Hero en neem deel aan een ruimtemissie. 
Dit rollenspel op tablet speelt zich buiten af.

Space Heroes

Welkom in de wereld van de Space Heroes


U kruipt in de huid van een Space Hero en aan de hand van een tablet neemt u deel aan een ruimtemissie in open lucht. U reist doorheen de ruimtetijd van 4 werelden: de verovering van de ruimte, telecommunicatie, sterrenkunde en ruimte-industrie. U gaat uitdagingen aan (denkvermogen, bekwaamheid, waarneming) en wint punten naargelang de snelheid en de juistheid van uw antwoorden... maar ook van de eigenschappen van uw personage! Vergis u dus niet, kies de goede avatar! 

Beep 2.1

Deze robot van de nieuwste generatie is in staat menselijke emoties te voelen. Hij is snel afgeleid, verzot op vlinders en heeft de neiging om kattenkwaad uit te halen…

Hurlock

Hurlock is een buitenaards, half-vrouwelijk, half-mannelijk mensachtig wezen. Hij heeft een zacht karakter en zou als een wijze kunnen worden gezien..

Jim Kenway

Deze jonge, gepassioneerde en onverschrokken kandidaat astronaut moet altijd worden gekanaliseerd, zodanig zelfs dat hij als een simpele geest zou kunnen doorgaan.

Nathan Flint

Nathan is een ervaren astronaut, verleider en opschepper. Hij probeert voortdurend om zich op een knullige manier op de voorgrond te plaatsen.

Tania Bradley

Tania Bradley is zowel mooi als slim en heeft haar sporen als commandant verdiend in het kader van haar missies op het terrein. Daarnaast beschikt ze ook over een waardevolle knowhow.


Foto's

In de volgende galerij , ontdek verschillende beelden van de " Space Heroes"

Fotogalerij Space Heroes – foto 1 van 6 (klik om te vergroten)
Fotogalerij Space Heroes – foto 2 van 6 (klik om te vergroten)
Fotogalerij Space Heroes – foto 3 van 6 (klik om te vergroten)
Fotogalerij Space Heroes – foto 4 van 6 (klik om te vergroten)
Fotogalerij Space Heroes – foto 5 van 6 (klik om te vergroten)
Fotogalerij Space Heroes – foto 6 van 6 (klik om te vergroten)

De andere activiteiten

Zonder reservatie
Space Heroes

Space Heroes

U kruipt alleen, met uw gezin of met vrienden in de huid van een Space Hero. Dit rollenspel op tablet speelt zich buiten af.

Space Show

Space Show

Aan het einde van het bezoek ontdekt u onze dynamische 5D-cinema en geniet u van een buitengewone visuele en zintuiglijke belevenis.

Exposition "Vers la Lune avec Tania"

De tentoonstellingen

Ontdek onze tijdelijke thematische tentoonstellingen. Wij bieden gevarieerde thema’s aan zodat de ruimte geen geheimen meer heeft!


Openingstijden

OPENINGSDAGEN

We zijn vandaag gesloten

  • Open van 10u tot 16u
  • Open van 10u tot 17u
  • Gesloten / Volzet